Nuffnang ads

Sunday, 24 July 2011

Yahooooo dh ada header.. ^_^ thanks Lisa

Yesh2 da ada header...
sblm nie ika dh try buat byk kali header tp biasa la org yg x berjiwa seni kan.. 
tgn keras mna nk reti lukis2 n mengedit semua nie...
kalau korang semua nk thu masa skolah2 dulu mak ika yg tlg lukis kan utk ika..
hehe.. mak ika dh taw sgt dh ika mmg xberseni..^_^


Header nie Lisa Afha yg buatkan..
cntk kan..?? trma kasih banyak2 taw lisa.. lisa cuma ambil masa beberapa jam je untuk siapkan header nie..
mmg terharu sgt2.. ^_^


jutaan terima kasih sekali lagi kepada Lisa Afha.. ika mmg xdpt nk ucapkan dengan kata2 betapa gembira nya dh ada header baru nie..hehe.. thanks untuk yang keberapajutakali kepada Lisa Afha sb tolong blogger baru mcm ika nie..


p/s :  mood asyk nk buka je blog nie sb dh ada header baru.. ^_^

4 comments:

Lissa said...

thanks ika buat entry ni.susah2 je.aha...terharuuuuuu~

rasa dihargai sgt.terima aksih yer. hepi blogging:)

Suhazli said...

huhu tahniah!!makin berjiwang2 la blog anda pasni kan? ngeee

akuadalahaku..!!! said...

lisa. : hehe.. sikit je nie klu nk bandingkan ngan header cy cntk tu.. ^_6

suhazli: tenkiu2.. hehe..=P

Ayu Firzara said...

Assalam...jom singgah butik...exclusive apparels and hijabs

http://www.firzaraexclusive.com/