Nuffnang ads

Monday, 15 August 2011

Hadiah Misteri ^_^



Salam Ramadhan serta salam 1 blogger.. hehe.. Alhamdullilah hari nie check BE dari En.nuff dh meningkat skt.. terima kasih En.nuff.. anda mmg baik hati.. ^_^ semua dh sahur ke..? memandangkan mood tgh baik nie.. tambah pula En.nuff bg bonus ika nk bg 2 hadiah mesteri kepada 2 follower yg bertuah.. follower yg bertuah tu mestilah yg ke 1** dan 1** disebabkan no nie kira bermakna la kepada ika.. 

bila dh ada pemenang nnt baru ika akan ceritakan maksud yg tersirat disebalik no tersebut ye..syarat-syaratnya senang je cuma jd follower ika dan komen follower ke berapa, tarikh lahir serta no yg korang suka pada kotak komen dibawah entry ini berserta link blog masing2 yea supaya senang ika nk cari balik nnt.. ^_^ xda tarikh tutup pun.. bila2 pun boleh janji yg ke 1** dan 1**.

kalau nk bg cadangan atau komen apa2 mengenai blog ini dipersilakan.. jgn lupa tnggl kan jejak anda di entry ini yea,.. SEMOGA BERTUAH yea.. ehh btl ke ayat nie eh..? gasakk je la..


p/s : yg bukan ke 1** dan 1** pun boleh join tapi kena ikut syrt juga la letakkan tarikh lahir serta no yg anda suka dikotak komen yea..^_^

6 comments:

tomatokering :) said...

yg ke 75 tak boleh ek ? hihi

asiah_najihah said...

asiah yg ke 15..xleh join eh

akuadalahaku.. ^_^ said...

boleh join.. jnji letakkan syrt2 yg diminta,.. ^_^
sorry sb baru inform dlm enty..

SUFIANA1992 said...

ASSALAMUALAIKUM..nak join..sue follower yang ke-102,tarikh lahir 10/12/1992,suka no.3..nie link blog sue http://sufiana1992.blogspot.com

akuadalahaku.. ^_^ said...

WAALAIKUMMUSSALAM.. ok2 sue..
kalau bertuah ika inform k..
TQ sb join...^_^

asiah_najihah said...

asiah follower ke 15..tarikh lahir 3/11..hehe

http://jieha89.blogspot.com