Nuffnang ads

Wednesday, 3 August 2011

kesedihan..;(

hye kengkawan semua..^_^
da bersahur..? ika baru je abs sahur dh tu tiba2 rndu lak dkt blog yg dh lama ditinggalkan nie..
hehe.. buzy sgt skrg nie..
mana x nya asyk ulang2 tiap2 mggu blk umh..
mak ika tgh sakit x ok2 lg..
ksian tgk mak slama nie sakit x la trk smpai mcm nie..
first time smpai 3 mggu xbgn dh tu nk kena ulang pegi hsptl selang 3 hari sekali.. (btl x ayat aku nie..? demm)
hehe.. banyak asgmnt n kje2 lain aku tertangguh.. tambah koko jgn ckp la..
doa2 kan la ksihatan mak ika k..
mmg rndu sgt2 mak kjotkan kami adk bradik sahur n msk sedap2..
mak cepat la baik nnt blh kita jln2 cari baju raya, kita buat kuih raya sama2..
dhtu blh msk utk kami, kta mkn sama2 eh.. ;(
dh la takat nie saje la entry ika kali nie yea.. 
dh mcm entry luahan haty..
doakan mak ika eh semua..
ok stop t banjir Uitm dgn airmata je.. dh la klu dh start hujan ssh nk behenti..
bye3...

                                                  p/s : saya suka gayut pakai NIE

                                         

2 comments:

dodonut said...

Semoga kuat dan tabah, semoga mak awk sembuh dan sihat

akuadalahaku..!!! said...

thnks dodonut..^_^