Nuffnang ads

Monday, 10 October 2011

Miss This Moment.

Hye semua.. buat ape ptg2 nie.? tajuk tu class dlm b.i kan.. nk jugakkk nokk.. heee.. sbnrnya dkt tajuk selalu nya ika fail.. xtaw nk letak tajuk apa... cerita mcm2 nk cerita tapi tajuk tu xboleh blah.. hehe..

ika tetiba je teringat dkt kwn2 ika msa mula2 msok Universiti.. sedar xsedar dh 2 thn ika bljr di IPTA.. insyallah thun dpn abs la ika stdy.. doa2kan la ika berjaya mendapat result yg terbaik dan berjaya grad mcm student2 yg lain.. seronok tgk semua org berjaya.. mesti la kita pun nk gak kan.. ika pun mcm tu la.. xnk hampakan harapan kedua mak ayah ika.. ^______^

belek punya belek terjumpa 1 gambar masa orentasi a.k.a MMS (Minggu Mesra Siswa) dkt Uitm Terengganu dulu.. kelakar pun ada jugak.. meh kita tgk..


msa nie time team siswi lawan staff..^_^
xingt la berapa mata tapi yg pastinya kitaowg kalah.. hehe


semua tu lain2 kos.. masa MMS kan kita selalu nya bercampur kos.. xknl lagi bdk2 satu kos kita.. tapi alhamdullilah smua baik2 blaka.. mmg terengganu tmpt n kwn2 smua best..^_^

rindu sgt2.. skrg ika dh tukar kampus.. dh xstdy dkt terengganu dh.. 

4 comments:

Ku Azhar said...

skrng kt mne?

akuadalahaku.. ^_^ said...

skrg dkt UITM kedah..^_^

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

GODD LUCK...semoga sukses selalu...

nice blog...nak join lah blog ni..hehehe

to my blog - Acapsuur (>,<)

akuadalahaku.. ^_^ said...

thanks..^_^