Nuffnang ads

Wednesday, 23 November 2011

The End. !

hye semua.. ^_^
hari ika sgt seronok sb entry yg kali nie adalah entry auto publish..
lps nie Insyallah ika nk buat mcm nie lg la.. 
xda la senyap sunyi sepi ja kan belog busuk nie. 
tgk pada tajuk mesti korang smua ingt ika tgh sedih2 kan.?
break off dgn bf or ada something yg berlaku..
bukan,bukan dan bukan.
the end means the end of my class for this week. ^__^
sb nya ika study kat kedah jadi nya bila hari khamis mmg seronok la sb jumaat n sabtu kedah cuti..
dh tu dpt pulak extra cuti sb ahad nie kan
 Tahun Baru dalam Kalender Islam..
best kan bila dgr cuti..
muahaha.. silalempanglaju2.. :P
bila dh cuti panjang gini mesti la nk rumah kan.?
heehe,. lepas nie boleh la tempek banner dkt belog2 yg selalu ika kunjung kan.?
bila dkt kampus ika xdpt nk pasang banner dkt belog kengkawan blogger yg lain sb tenet mmg terramatt lembab mcm siput tett,.
sapa2 yg belog dia boleh tempek banner free sila la share dgn ika yea.. hehe
buat kengkawang yg tgk belog dia sunyi sepi tanpa banner ika maksudnya ika berada dikampus dan line di kampus nie mmg superb lembab.. ^_^

p/s : memang terrsangaatttt perasan kan ika nie.? 
bajet mcm blogger yg hebakk2.. hee..
masuk bakul angkat sendiri kan.?? 
jom tolong ika dekat SINI.

3 comments:

hira said...

hihi. seronoknyaaa~

NasZ said...

esok keje lagi. huhu. tp isnin cuti lagi. yeay.

akuadalahaku.. ^_^ said...

hehe.. ok la tu cuti 3 hari jugak kan.. ^_^