Nuffnang ads

Sunday, 20 November 2011

Kehidupan Student..

salam..
waahh.. rindu3 dkt belog tercinta nie.. 
skrg bila dh balik kampus mmg sangat susah nk update belog..
line mmg lembab mcm siput tett...
haha.. nie pun ada gap diantara kelas jadi ika ambil kesempatan nie untuk update belog..
ika dh selamat dftr dkt kampus pada 19 hbln tadi..
jadi sekarang dh bermula lah rutin harian bgn pagi2 xsempat breakfast dh g kelas, balik kelas tu ada lg kelas yg lain2.. dh tu nnt ada asgment, kuiz and exam.. 
sekarang nie students2 suma jd OKB uollss..
muahahaha.. 
yeala kan dpt PTPTN dh tu dgr kata dpt dri kerajaan RM200..
tapi xthu la kan dpt ka x lg sebab buat masa 
sekarang ika xdgr berita pape lg..
so kepada student2 yg dh mula kelas bagai..
apa azam korang sem baru nie.?
ika punya azam sem nie nk buat yg terbaik drpd sem lepas..
doakan ika berjaya yea semua.. ^_^
terima kasih sb sudi melawat belog ika yg x seberapa nie..
ika doakan semua berjaya..
sama2 la kita doakan yea.. nnt ika ada masa lapang lagi ika akan update lg yea..
utk entry ika yg lepas NIE ika nk bg klu sikit..
tempat dalam gambar tu adalah di negeri belah Utagha.. 
^_^




p/s : wlupun ika x update blog tapi aktiviti follow menfollow akan terus dijalankan.. ika akan follow balik
 siapa yg follow ika yea..
thnks a lot semua..

4 comments:

NOVA said...

bagus nyer dia... hehehhe.... tak payah la buh entry.. just follow je... ada masa t baru bwt entry k.. biasa la kan... budak student...

Miss Nadya said...

ingat tak, awk pernah join contest Anugerah Blog Paling Popular ?. Contest tu di panjangkan dan nad nak awk buat 1 entry je seperti di entry Contest Klik Dan Like Fan Page . Boleh ye untuk nad listkan nama awk..

new entry :: perlawanan akhir Malaysia vs Indonesia sea games 2011

cek-chiqa said...

mcm bez je jd mudax uni...
bile plak eqa nk jd...kira3
3-5 taun lagi
huk3

akuadalahaku.. ^_^ said...

nova : thnks sb memahami.. ^_^
miss nadya : insyallah ika akan buat klu ada masa nnt..
Cek-chiqa : best tapi time exam xbest.. hehe..