Nuffnang ads

Monday, 12 December 2011

Liku-liku hidup seorang pelajar ^_^

salam semua..
ika nk ngadu nasib dkt belog tercinta nie..
biasa la bak kata En.Ehem belog nie dh 
macam suami ika dh yea..
hehe.. cian En.Ehem.. 
biasa la belum nikah lagi so belog nie je la husband ika setakat nie..
tak ke gitu yuolllss.. ^______^
sekarang nie ika memang super duper busy.. 
biasa la hidup student kan.?
nnt bila dh habis belajar rindu pulak zaman2 
xtidur siapkan asgmnt bagai..
korang semua taw ika punya asgmnt mmg superb banyak.. 
tak menang tangan ika nk buat..
dah la sem nie ika banyak kelas malam..
meh tgk sini asgmnt ika.


yg last tu haruslah berada didalam list yea walaupun ditangga yg terakhir pada carta.. hehe
ada sapa2 yg nk tolong ika siapkan asgmnt tak.?
ok semua ika nk sambung buat asgmnt.. nnt ika update lg yea..
daaa...

3 comments:

cik ika said...

bile dah bz cmni ta sbr menanti cuti sem kn3..tp ble cuti sem dtg ta sbr nk dtg study semula,,

shiema sufian said...

bagilah shiema buat *assignment shiema pon banyak tak siap (:

akuadalahaku.. ^_^ said...

ika : btl2 tu.. hehe
Shiema : haha.. sama la kita..