Nuffnang ads

Tuesday, 3 April 2012

kembali berblogging semula... ^_^

salam. semua...
sihat x.? ada tak lagi orang yg sudi singgah blog ika nie..??
kalau ada ika nak ucap banyak2 terima kasih n sorry sangat2 sb tak sempat nak update sebabnya hari tu ika tengah exam..
sekarang alhamdullilah dah selesai semua..
 cuma tunggu result je lagi.. 
harap2 kali nie lebih bgs pada yg selalu yea..
doakan la ika yea semua.. Aminn...
sekarang nie ika tengah bercuti so ika akan sambung balik la hobi ika yang satu nie iaitu "berblogging"..
ika ingt alang2 cuti sem kali nie lama sangat sampai 2 bulan so ika nak cari kerja la..
nnt bila ika dah dapat kerja ika cerita lagi yea.. daaa >,<



p/s : sape yg nak tlg ika..?? jum tlg ika dekat SINI,SINI & SINI

2 comments:

shiema sufian said...

SHiema singgah ni (:

The Bundle Dress said...

Kita doakan yang terbaik buat Ika. InsyaAllah moga dipermudahkan segala urusan sehari-harian Ika :)