Nuffnang ads

Friday, 18 February 2011

Valentine Day..

14 hbln 2 aku kua g jmpa pakwe aku.. mula nya cadang nk blk umh dia.. tapi tb2 dia ajk g centre square(CS) kat sungai ptani nie.. aku plak lupa yg ary tu ary valentine.. mmg rmai gle la kat cs tu.. da la polis pun byk gak.. smpai ja dkt CS tu kmi g la mkn.. dkt satu kdai tu kmi tgk la ada sowg pkerja kedai makan nie bg dekat makwe dia bnga kantan (yg owg msak laksa tu) mybe dari situ dia dpt idea nk wat aku mcm tu.. dah abs mkn smua kmi jln la g stesen bas nk balik umh dia dkt Kmpg Tupai,Sik,Kedah. dlm bas tu byk la bdk2 sekolah.. teringt time aku skolah dlu.. g sekolah nek bas awam gak.. biasa la adk2 rmai.. dhtu tyme dlu ssh..
skrg sng la cket.. smpai je umh dia kmi jln msok ldang getah tu.. mmg besh sgt la pmandangan kat sana.. kan besh klu aku blh beli umh dkt2 sana.. msti fmly aku sronok sb kawasan kmpg.. sjok mata memandang.. smpai je umh dia mak dia xda.. mak dia g umh mak teh dia.. ddk la kmi kat lua umh.. tpi biasa la dgn yg tersayang kan.. mne la rasa lma.. hehe.. ary ke esokkan nya kan dia g petik bunga kantan depan umh bg kat aku.. konon nya hadiah valentine la.. haha.. lawak gle.. tpi sweet.. bau laksa n asam pedas.. haha nie gmbq bunga kantan tu..
haha.. nie gmbq msa lps shary dia bg bunga tu.. layu dh pun.. hehe.. first time la dpt bunga.. haha.. dh tu tyme aku nk balik plak dia g petik bnga ros.. mmg cntk sgt.. fre of charges je..haha.. my sweet memory with him.. love u so much..

2 comments:

SUNSHINE said...

mu x cite kat aku pon sal pak we mu no...
sapa???

akuadalahaku..!!! said...

hehe.. bdk ganu weyhh..
mu pon dpt bdk ganu ek.?