Nuffnang ads

Thursday, 27 October 2011

Dapat first voucher dari En.Nuffnang

hye semua.. hari nie xda mood nk taip entry baru.. 
tu yg seharian xda post tu.. heehe.. sory..sory..sory yea semua..^_^
tapi xbermakna xda entry ika dh lupakan blog kesayangan nie taw.. 
blogwalking,bls komen,follow menfollow tetap diteruskan..
sdg2 berblogwalking teringatkan En.Nuffnang ika.. so terus la check kan..
tgk2 ada suprise En.Nuffnang bg sempena 
1st anniversary..ahakkss.. ayat poy0os.. anniversary dgn En.Ehem tapi dpt hadiah drpd En.Nuffnang.. hee..

ika dpt voucher dari Chatime Publica.. 
Chatime Publica nie ala2 mcm cool blog la tapi ika xpnh minum lg.. hee
sape2 yg tahu kedai Chatime Publica nie dkat2 Penang bgtaw la ika k..
serius ika xpnh tgk pun.. korang Suggest la dkt ika eh dkt Penang Area2 belah Pulau dkt mna ada nie eh.?
sape2 yg xtaw Chatime Publica nie apa meh la klik sini. ----------> CHATIME PUBLICA
ika pun mula2 xtaw juga pe benda la kan.. hehe

p/s : korang cepat2 check En.Nuffnang korang.. entah2 ada juga hadiah ka.. hehe..

7 comments:

Si Manis Butterfly said...

tahniah....
bestnye la....share la dgn dieba...huhu....

akuadalahaku.. ^_^ said...

boleh2 jom la turun Penang..^_^

shy princessha said...

tahniah...
tadi saya pun cek...
saya pun dapat jugakla...
heheheheheheh

akuadalahaku.. ^_^ said...

bgs3.. jom kta p minum ramai2 nk.?

YNA said...

slmt berhuha2 ye semua? :)

shahdiana said...

kita baru lagi dalam blogging ni..for sure takde kan...dah follow sini..salam perkenalan...

Gen2Merah said...

wowwww.. tahniah yeee... saya pun masih nak belajar tentang Nuffnang ni.. belum terer sangat nak memahaminya.. hee

salam kunjung mengunjung.. ada masa jenguk2 lah blog Gen2Merah ye.. salam persahabatan.. (",)