Nuffnang ads

Tuesday, 15 November 2011

Facebook dah jadi tempat zina mata.?

neonenoneno... polis nak lalu bg laluan..!
entry urgent dari ika..
hari nie kan ika buka fb je kluar gmbr yg xsenonoh..
dh tu ika block je tros rakan ika yg post gmbr2 gitu..
dh tu bila buka sebelah malam ada lagi banyak.. 
dh tu kali nie terbaca banyak status yg berupdate
 kata virus melanda la..
fb dihack la..
apa dh jadi nie haa.??
menakutkan ika..
gmbr2 tu semua di edit ke atau real punya.??
jadi takut ika nk buka fb..
cepat2 ika delete semua gmbr2 ika yg ada..
mmg sgt2 takut..
patut lah entry si KYRA ckp yg apa Fb nie medan Porno.?..
Subhanallah.. mcm2 jadi sekarang nie..
takut sgt2..
ada x korang nmpk atau tertengok apa yg ika cakap kan nie.?
ika x main2..
bak kata worderpet ini serius..
fb dalam bahaya.. 
^____^

4 comments:

fieda said...

ika..mmg arini kwn2 ramai yg terkena mende ni..kesian kt dorang...nmpknya virus dh menyerang ni..takut plk saya rasa...

akuadalahaku.. ^_^ said...

btl2.. ika pun takut sgt2 gak..
mcm2 skrg nie..

kyra veronica said...

cuci mata ngn klorox cpt bla dh tgk gmbq 2..

SiKecilMirmO said...

Ahaaaa... fb diserangggg virussss!!.. lariiiiikkkkkkkk... tehee!.. ;)