Nuffnang ads

Tuesday, 1 November 2011

Saya di Tag Lagi

haa.. ini entry kedua ika yea.. kali nie ika ditag oleh cik adik manis dan comey bernama suhaili..
meh ika nk jwb soalan2 yg diberikan yea..

soalan yg ditanya
* suka warna apa.?
~ ika suka sgt pink n purple

* nak apa sebagai hadiah kalau time birthday?
~nk makan kek dgn family.

* suka lelaki botak x.?
~ xsuka..

* bagi reason utk soalan ketiga tadi
~ika takut.. grrr... hehe

* kau merokok
~ perempuan xbaik merokok taw.

* suka orang merokok
~ xsuka tapi..... hehe

* percaya cinta pandang pertama
~ percaya.. cinta pandang pertama n cinta pertama mmg xkan lupa smpai bila2 kan.?

*percaya cinta muka buku.?
~ xtaw la nk kata sebab xda pengalaman..hehe ^____^

* kau rasa kau hebat x.?
~xla hebat sgt mcm powerpuff girl tu.. ^_^

*selain dai jawab soalan aku nie kau buat apa.?
~ ika tengah fikir ika xnk tag org boleh x cik sue.? hehe

* kau suka Selena Gomez tak.?
~ mmg suka sgt2.. dia kakak ika.. ahaakss

nak tag :

soalan2 yg semua kena jawab sama dalam 
entry yg ------> INI
xnk main dh boleh.?
ika angkat bendera pink.. heee

4 comments:

miss aty said...

TQ eika. cik Tim pun dah pernah kena tag...so boleh cik Ti akan bendera pink jugak..tih tih tih @_@

Ardini Humaira said...

Dni angkat bendera pink jg. Lama da pencen jwb tag da 2taun hehe. Ngan final exam ni. Apdet pon pakai enpon ja :D


Btw, temkyu!

akuadalahaku.. ^_^ said...

hehe.. xpe2.. skadar suka2 je.. ^_^
sama2 kita angkt bndera pink yea.. yeay ada pngikut..^_^

kyra veronica said...

knp ramai org tged aku segmen ni.....ok2x..nnt aku jwb k..