Nuffnang ads

Tuesday, 1 November 2011

Saya di Tag

hai semua.. skrg nie dunia blog telah main tag2 kot.. hehe.. acctually dua kali ika ditag hari nie.. xpe2 mula2 ika jwb cik eza pnya soalan dlu yea.. sbnr nya ok jgk mcm nie.. boleh kita berkenalan dgn sesama blogger yg lain dgn lebih rapat kan.. hehe..^_^

11 soalan  daripada Cik Eza:

- Apa impian dalam hidup korang ?
* impian ika nk grad n jaga mak ayh ika sebaik2nya.

- Kalau korang kena cabar tak online Facebook atau update blog selama 1 tahun , boleh terima ?
* ika rasa xboleh kot sebab blog tu wa punya hidup mati wa ckp lu.

- Bangun je tidur , perkara pertama korang buat apa ?
* bgn duduk termenung ats katil lps 5 minit baru kemas bilik.

- Boleh tak bagi aku satu quotes pasal friendship ? Hihi 
* a Good friend knows all your best stories
a BEST friend  had lived with them with u

- Korang rasa aku ni orang yang macam mana ? Agak-agaklah .
* seorang yg gila kentang. ^_^ 

- Simple sangat ke blog aku ni ?
* xlah.. cantik apa. suka  gadget suma tersusun.

- Kalau simple sangat , apa patut aku buat ? Haaa .
* bagi ika dh ok xpyh susah2 tmbh.

- Kalau korang ada kawan yang hipokrit , apa korang buat ?
* xnk kwn dgn dia tu n cuba rahsia kan smua bnda drpd org tu.

- Kalau korang diberi duit sebanyak RM100 , apa yang akan korang beli ?
* blnja family pizza hut sb adk2 xpnh mkn pizza pun.
cian kan..? hee

- Nak tak aku bagi RM100 ? Haha ,
* mesti la nk.. sape xnk duit kan.
 ^____^

- Selalu mak ayah bagi berapa ringgit sehari untuk belanja dekat sekolah ?
* sekolah rendah RM 1.50
sekolah menengah RM 4.00


soalan daripada ika :

1. Apa barang yg paling cantik yg anda ada
2.ciri2 wanita/lelaki pilihan
3. barang apa yg selalu ada bersama anda
4. apa perangai buruk n baik korang sebelum tidur
5.korang pakai makeup jenama apa
6. blogger yg anda selalu tunggu2 entry dia
7. apa yg membuatkan korang suka setiap entry dia
8. komen sikit utk blog ika
9. nasihat utk ika
10. korang suka kawan yg macam mana
11. kita boleh jadi kawan tak.??


11 orang yg ika tag :


syrt2 permainan boleh semak SINI.. ^_^

4 comments:

FYA PELANG! said...

dah siap :) http://feeyapelangi.blogspot.com/2011/11/saya-di-tag.html

akuadalahaku.. ^_^ said...

thnks a lot fya..^_^

♡žuℓäiķнä Ãïƒαн♡ said...

http://zulaikhafifah.blogspot.com/2011/11/lets-answer-tag.html

thanx tag :)

Eza Elhanis said...

Hihi . Suka quotes tu , penuh dgn makna . Thanks Ika sebab sudi jawab :)