Nuffnang ads

Tuesday, 17 January 2012

Nasihat gurauan ^_^

Kalau bercinta ♥, jangan berkepit macam belangkas ♥, hantar surat berbelas-belas ♥, SMS berbalas-balas ♥, masa dating sebelah tandas ♥, berpeluk-peluk dalam bas ♥, asyik menjeling dalam kelas ♥, minum air perghh kongsi segelas ♥ ---> ..Bila ada konflik...<--- haa mula la nak frust ♥, nak tunai solat pun malas ♥, tak dapat tumpu study dalam kelas ♥, waktu result nak keluar tahu pulak cemas ♥, takut ♥ exam tak pass ♥, tup tup awek sendiri kena kebas ♥, kesian.. melepas.. So ♥♥, jadilah couple yang ada class ♥, berdating ikut lunas ♥, bergaul ada batas ♥, jaga maruah dengan tegas ♥, syariah dijaga dengan jelas ♥, tutur kata sentiasa beralas ♥, kalaulah cinta yang dihulur ikhlas ♥, janganlah bimbang ♥, cintamu pasti berbalas

1 comment:

tiaLAURENN said...

yess betul tu , so jangan couple , hehe , nasihat tok dri sendri gak